Latest Post :
Home » , , » Fasha Tak Kisah Berlakon Babak Panas

Fasha Tak Kisah Berlakon Babak Panas

{[['']]}

Fasha melakonkan watak Frieda dalam drama 13 episod Spa Qistina yang akan disiarkan di Astro Box Office Movies Tayangan Hebat (saluran 953) mulai 5 April ini. - Foto oleh SHAARI CHE MAT
WATAK Frieda, seorang pelacur kelas atasan yang dapat dipertontonkan menerusi drama 13 episod Spa Qistina mungkin akan mendatangkan cemuhan kepada aktres Fasha Sandha.
Belum pun ia disiarkan di Astro Box Office Movies Tayangan Hebat (saluran 953) mulai 5 April ini, Isnin, pukul 9 malam, Fasha sendiri sudah merasai impak yang akan diterimanya nanti.
“Saya agak mesti orang melihat watak Frieda lakonan saya dengan persepsi buruk. Saya tak kisah kalau orang mengata yang bukan-bukan kepada saya selepas ini.
“Apa sahaja kata-kata mereka, saya akan terima asalkan saya dan produser berpuas hati dengan lakonan itu,” katanya dalam satu sidang media di Hotel Maya, Ampang, semalam.
Frieda merupakan seorang pelajar universiti yang bijak dan berlagak baik tetapi sebenarnya mempunyai agenda jahat untuk menghancurkan hidup Qistina termasuk menggoda suami Qistina, Fahmi lakonan Ijoy Azhari. Dia memilih jalan untuk melacur diri untuk membalas dendam.
Segala-galanya tercetus apabila salah seorang ahli keluarga Qistina melakukan kejahatan kepadanya sehingga dia dipulaukan oleh orang kampung.
Tanpa berselindung, Fasha mengaku terdapat beberapa aksi panas yang dilakonkan olehnya sehingga terpaksa mengulang lakon semula disebabkan gagal mengikut kehendak yang diinginkan.
“Saya rasa kekok melakonkan babak-babak panas bagi memenuhi watak Frieda kerana saya takut persepsi masyarakat nanti.
“Boleh dikatakan babak itu agak daring sehingga saya perlu minta kebenaran dengan Abang Ijoy sebab dia sudah berkahwin. Misalnya, apabila saya perlu ulang penggambaran apabila terkurang daring. Saya fikir sebab kerja, jadi akhirnya saya lakukan juga,” jelasnya.
Biarpun apa orang kata, ada yang akan membenci, pelakon filem Anak Halal itu tetap berpegang kepada matlamat asalnya iaitu kerana bekerja dan menghasilkan kualiti lakonan yang boleh dibanggakan.
Dia tidak menafikan, sehingga kini kebanyakan watak yang dilakonkan semuanya baik-baik belaka. Sebolehnya, Fasha mahu meneroka lakonan yang lebih mencabar kemampuan dirinya.
“Saya tak boleh hanya memegang watak baik. Saya terpaksa memilih watak jahat walaupun terpaksa membuatkan penonton membenci saya. Kalau penonton betul-betul membenci saya, maknanya lakonan itu menjadi.
“Kalaupun orang melabelkan saya dengan perkara negatif selepas ini, orang akan tahu juga siapa saya yang sebenarnya. Saya tahu, ada juga antara peminat yang masih menyokong saya,” beritahunya yang sedang sibuk dengan penggambaran drama Atilia dan komitmen dengan filem 4 Madu.
Kisah Spa Qistina akan dimulakan dengan perkahwinan Dafi (Fazren Dafi) dan Maya (Tiz Zaqyah), perkahwinan yang berasaskan cinta dan penuh dengan kebahagiaan.
Sementara perkahwinan Qistina (Nanu Baharudin) dan Fahmi (Ijoy) yang telah berusia dua tahun pula telah mula menghadapi tekanan.
Rata-rata masalah mereka adalah disebabkan jurang usia 15 tahun di antara mereka, yang membuatkan mereka sering tidak sehaluan di dalam melayari bahtera perkahwinan.
Spa Qistina boleh ditonton dengan hanya melanggan pakej Astro Box Office Movies Tayangan Hebat (saluran 952 & 953) sepanjang bulan April ini dengan harga RM9.95 setiap bulan.-mstar
Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Gosip Terkini - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger