Latest Post :
Home » , » Aida Aris Akhiri Zaman Janda Nikah Duda Sabtu Ini

Aida Aris Akhiri Zaman Janda Nikah Duda Sabtu Ini

{[['']]}


PETALING JAYA: Selepas beberapa kali putus cinta, pelakon drama popular, Aida Aris (gambar),38, akhirnya memilih 4 September ini sebagai tarikh bersejarah dalam hidupnya apabila dia membuat keputusan untuk mendirikan rumah tangga.

Aida atau nama sebenarnya Siti Rohaida Mat Aris yang sudah sekian lama menjanda memilih Husfarid Shaikh Ali @ Shaikh Hussein,38, atau Farid sebagai bakal suaminya.
Majlis pernikahan mereka dijadual akan di adakan di Taman Sera Ukay, Hulu Kelang, Kuala Lumpur kira-kira pukul 10 pagi.
Menurut Aida, dia dan Farid berkenalan pada Februari lalu melalui rakan artis iaitu Sharifah Haslinda sebelum membuat keputusan untuk mengikat tali pertunangan beberapa bulan kemudian.
Kata Aida, dia tidak berfikir panjang apabila Farid mengajaknya untuk mendirikan rumah tangga kerana merasakan sudah tiba masanya dia menjadi isteri selepas sekian lama hidup tanpa suami.
“Hati Aida telah terbuka untuk berumah tangga. Ini semua sudah ditakdirkan,” katanya di sini, Selasa.
Farid merupakan pramugara Sistem Penerbangan Malaysia (MAS) dan seorang duda yang berasal dari Pulau Pinang.

Menurut Aida, dia masih belum merancang majlis resepsi perkahwinannya kerana mahu memberi tumpuan terhadap majlis akad nikah pada Sabtu ini terlebih dahulu.
Aida sebelum ini pernah berkahwin dengan pelakon dan penerbit rancangan televisyen di Astro iaitu, Bob Azrai pada tahun 2005 tetapi berpisah tidak lama kemudian tanpa dikurniakan sebarang cahaya mata.
Selepas itu Aida bercinta dengan penyanyi Zul (Handy Black) beberapa tahun tetapi sayangnya hubungan itu tidak berpanjangan apabila mereka membuat keputusan untuk memutuskan hubungan secara baik.
Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Gosip Terkini - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger