Latest Post :
Home » , , , , , » Luahan Hati Almy Nadia Tentang Pertunangan Mengejut Fizz Fairuz Dan Azlyn Massiela

Luahan Hati Almy Nadia Tentang Pertunangan Mengejut Fizz Fairuz Dan Azlyn Massiela

{[['']]}Semalam, kita dikejutkan dengan pertunangan pelakon, Fizz Fairuz bersama seorang gadis dari Kuantan, Pahang.

Wanita berkenaan adalah Azlyn Massiela Mohd Nazar atau lebih dikenali sebagai Reen.

Ini kerana, sebelum ini semua orang mengetahui yang pelakon cantik, Almy Nadia adalah kekasih kepada Fizz.

Namun, sejak beberapa bulan lalu dikatakan hubungan mereka renggang dan apabila diajukan mengenai hala tuju perhubungan mereka, tiada siapa di antara mereka yang dapat memberikan satu gambaran khusus.

Sama ada mereka masih bercinta atau sebaliknya.

Oleh sebab itu apabila mendapat tahu yang Fizz Fairuz sudah bertunang dan gadis berkenaan bukanlah Almy Nadia, ramai yang terkejut.

Memetik laporan Harian Metro, hari ini, Almy memberitahu tidak ada apa yang dapat menggambarkan tentang pertunangan Fizz dan wanita itu.

Berikut merupakan petikan dari kata-kata Almy.

“Tiada kata-kata mampu saya ucapkan mengenai pertunangan Fizz dengan wanita itu. Hanya satu mampu diucapkan, ‘pulang paku ke buah keras’. Fikirkan.

“Saya tahu Fizz sudah bertunang. Kalau nak tahu cerita lebih, tanyalah dia kenapa dia bertunang dan kami berpisah,” katanya.

Tambah Almy dia enggan membuka mulut selagi Fizz tidak memberi sebarang kenyataan.

“Pergi tanya Fizz dulu, kita tengok apa jawapan dia. Kalau dia buka mulut, saya juga sudah bersedia dengan jawapan saya. Berani kerana benar, takut kerana salah.

“Sepanjang bergelar anak seni, saya tidak menimbulkan sebarang kontroversi dan fikirkanlah. Sekarang ini siapa yang bertunang dan siapa yang ada orang lain.

“Saya tak mampu nak gambarkan dengan kata-kata selepas mendapat tahu tentang pertunangan itu. Lebih baik tanya Fizz dan keluarganya,” jelasnya.

Almy turut menambah buat masa ini dia hanya mahu mendiam diri, tiada sesiapa pun yang dapat memahami perasaannya selain Allah SWT.
Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Gosip Terkini - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger