Latest Post :
Home » , , , , » Shaheizy Sam dan Lisa Surihani Sedang Hangat Bercinta??

Shaheizy Sam dan Lisa Surihani Sedang Hangat Bercinta??

{[['']]}
http://www.gosipsensasi.co.cc

TIBA-TIBA sahaja dua nama yang pernah berkasihan dalam filem berjudul Satu Lagi, Shaheizy Sam dan Lisa Surihani saling dikaitkan antara satu sama lain.
Bukan setakat teman sebumbung yang bernaung di MIG, kemesraan dan keintiman Lisa dan Sam seperti satu petanda awal. Seperti ada debunga cinta yang bertebaran setiap kali mereka disatukan dalam acara hiburan.
Paling ketara, kemanisan hubungan Sam - Lisa dapat dirasai semua sepanjang sesi jelajah dan promosi Anugerah Bintang Popular yang turut menamakan mereka sebagai antara calon popular.
Lisa dan Sam sama-sama mengakui, hubungan mereka tidak lebih sebagai kawan, bahkan hubungan itu sudah bermula sejak mereka di bangku sekolah lagi.
Sedang sibuk dengan penggambaran filem Bini-Biniku Gengster, kata Sam, dia bukan bersama Lisa sahaja bahkan dia turut mempunyai hubungan rapat dengan keluarga Lisa termasuk arwah bapa Lisa.
"Lisa juga mengenali keluarga saya. Lisa pernah berlakon dengan ibu dan kakak saya, Zizie Ezzette. Saya pula pernah berlakon dengan Lisa, dan ibunya sering mengikutnya ke lokasi penggambaran.
"Secara tidak langsung kami menjadi rapat, tetapi rapat itu tidak lebih daripada seorang teman," kata pelakon terkenal menerusi filem Adnan Sempit itu yang bagai putus idea hendak menjelaskan spekulasi percintaannya.
Sensasi Bintang: Jika bukan Lisa, jadi siapa sedang istimewa di hati Sam ketika ini?
SHAHEIZY SAM: Tidak ada siapa-siapa. Memang saya ada mengenali seseorang tetapi hubungan itu tidak lebih daripada kawan. Macam saya berkawan dengan orang lain juga. Dalam hati saya ini ada bermacam perasaan, takut dan belum sepenuh hati. Ada juga rasa ia masih terlalu awal, nantikan lama-lama, takut tak jadi..

Anda sedang popular, segala sisi, karier mahupun soal peribadi tentang anda sedang diperhatikan, termasuk cerita kekasih?
Shaheizy Sam itu seorang sangat dekat dengan kesempurnaan. Bukan nak kata saya belum jumpa wanita yang tepat, sebab saya sendiri tidak mencari. Saya menunggu!
Mungkin wanita itu harus ada kriteria tertentu?
Dia tidak seharusnya sempurna segenap segi, biarlah sederhana tetapi menyentuh hati saya. Kalau boleh, biarlah wanita itu ada sifat-sifat yang comel dan jangan mendesak.
Ramai artis dihambat sensasi kerana kisah peribadi, tapi anda agak sepi dengan cerita sebegitu, adakah Shaheizy Sam itu terlalu perahsia?
Mungkin sebab saya hidup dalam dunia sendiri. Apa yang orang luar lihat, itu adalah saya ketika bekerja.
Pendapat tentang percintaan artis dengan artis?
Cinta itu perasaan dan perasaan tidak boleh ditepis. Kalaulah hati saya tersentuh oleh artis saya terima, begitu juga kalau dari kalangan wartawan, pun saya terima.
Bila agaknya misteri hati anda akan terungkai, ada jangkaan tertentu untuk tamatkan zaman bujang?
Bukan misterilah, saya perahsia sebenarnya tapi itu tak bermakna saya tidak berkongsi cerita dengan orang ramai, boleh. Saya ada masalah. Masalah saya ialah merasakan diri saya seorang yang sangat membosankan!
Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Gosip Terkini - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger