Latest Post :
Home » , , , » Fida Putus Cinta Dengan Mamat Sepah

Fida Putus Cinta Dengan Mamat Sepah

{[['']]}
                                                              Fida

                        Gambar Mamat dan Fida semasa sedang bahagia.

Baru sahaja ditendang keluar dari kumpulan sepah yang diubah menjadi sepahtu, kini satu lagi peristiwa malang untuk Mamat sepah apabila Fida membuat pengakuan yang beliau sudah memutuskan percintaannya dengan Mamat, OMG!  Ai Fida baru je bercinta beberapa hari dah putus? jom dengar apa kata Fida.
Status hubungan sekarang selepas isu gambar nampak rambut. “Hubungan kami sebelum ini sebenarnya tergantung & memang itu keputusan kami bersama untuk meredakan keadaan yang nampak semakin rumit ketika itu”
“Tetapi, selepas di’fikirkan balik, Fida buat keputusan sendiri di’sebelah pihak Fida yang hubungan ini perlu di’putuskan sekarang atau situasi akan menjadi lebih buruk”
Adakah keputusan ini berpunca semata kerana isu gambar atau ada faktor lain?
“Isu gambar saya yang Mamat sebarkan itu adalah salah satu faktor dan ada beberapa faktor peribadi lain yang membuatkan Fida menarik diri dari hubungan ini”
“Mamat baik sebenarnya. Kalau kenal rapat, dia memang baik tetapi buat masa sekarang biarlah Fida tumpukan kepada karier, keluarga & perniagaan Fida sahaja”
Fida buat keputusan ini tanpa berbincang dengan Mamat, tidak takut Mamat marah kerana tahu melalui media?
“(Ketawa) Fida harap dia faham keputusan Fida. Itu sahaja & kami bukan’nya ada hubungan sah macam suami isteri atau apa apa dan keputusan ini untuk kebaikan Mamat juga. Kami baru mahu menapak dalam dunia seni”
Ada pesanan untuk Mamat kalau kalau dia membaca tulisan kami?
“Fida harap di’masa akan datang kalau kita di’jodohkan dalam satu projek bersama, kita berdua boleh bekerja secara professional dan tidak biarkan apa yang terjadi ganggu kerja kita berdua”
Apa akan jadi pada Mamat lagi selepas ini, kasihan juga kepada Mamat, dah la baru jer ditendang dari sepah kini gadis yang dicinta pun mula melangkah kaki, Mamat oh Mamat apa yang kau dah buat nie. Ini serius Mamat….
Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Gosip Terkini - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger