Latest Post :
Home » , , , » Panas!! Abby Abadi Dituduh Jual 'BODY'

Panas!! Abby Abadi Dituduh Jual 'BODY'

{[['']]}


MASIH teguh dalam usaha mendekatkan diri dengan ilmu agama, penghijrahan Abby Abadi dalam dunia politik (Pas) mengundang pelbagai reaksi.

Abby bukan saja semakin pandai berkata-kata mengenai ilmu agama, bahkan juga semakin berani mengkritik orang di sekelilingnya.

Selepas isunya mempertikaikan kenyataan Bekas Mufti Perlis, Dr Mohd Asri Zainul Abidin, mengenai hukum hudud, Abby kembali memanaskan 'alam maya' apabila membuat pengakuan ada individu menuduhnya menjual badan dan muka semata-mata untuk parti.

Abby menerusi Twitternya bagaimanapun pantas mempertahankan dirinya; "Saya tidak pernah terlintas untuk berbuat sedemikian. Fitnah bertebaran, dosa berpanjangan," katanya ringkas.


Kasihan Abby,semoga Allah akan mempermudahkan segala urusan beliau di dunia dan akhirat.Kepada mereka yang tidak habis-habis mengutuk dan mengeji Abby hentikanlah perbuatan anda itu.Janganlah kita terperangkap dengan sentimen politik sempit kerana yang nyata penghijrahan Abby adalah semata-mata untuk kembali ke jalan Islam yang sebenar-benarnya.
Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Gosip Terkini - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger