Latest Post :
Home » , , , » Irma Hasmie Bakal Melangsungkan Pertunangan

Irma Hasmie Bakal Melangsungkan Pertunangan

{[['']]}


Pada tahun ini ramai Selebriti terkenal bakal mengakhiri zaman solo mereka dengan berkahwin dengan pasangan masing-masing. Antara artis yang telah melangsungkan perkahwinan mereka termasuklah Ana Raffali dan Lisa Surihani.

Begitu juga dengan pengumuman oleh Pelakon Popular Fasha Sanda yang juga bakal diijabkabulkan dengan kekasihnya Jejai.Perhubungan cinta Fasha dan Jejai yang penuh kontroversi akhirnya berakhir kejinjang pelamin.

Namun seorang lagi Bintang Selebriti yang kini anggun mengenakan pakaian berhijab Irma Hasmie secara mengejut didakwa bakal melangsungkan pertunangannya bersama seorang jejaka yang tidak diberitahu identitinyaPada hari Sabtu yang lepas, sebuah portal hiburan telah melaporkan Irma bakal mengikat tali pertunangan dengan jejaka pilihan hatinya dalam beberapa minggu lagi.

Pasangan itu dilaporkan memilih tarikh 27 Mac 2012 sebagai hari bersejarah itu yang dijadualkan akan berlangsung di kediaman keluarga Irma di Sungai Buloh, dekat sini.

Laporan itu turut menyebut Irma terpaut hati dengan jejaka berkenaan ketika sama-sama menunaikan Umrah di kota suci Mekah baru-baru ini.

Bagaimanapun, Irma ketika ditanya mengenai majlis dan bakal tunangnya enggan mendedahkan sebarang maklumat ketika ini dan meminta pihak media menunggu masa sesuai.

"Saya tidak mahu mengeluarkan apa-apa kenyataan sebelum majlis itu berlangsung. Maaf, harap doakan yang terbaik dan dipermudahkan dalam segala urusan," ujarnya.

Irma sebelum ini pernah bercinta dengan aktor Farid Kamil dan penyampai radio Suria FM iaitu Nabil (Raja Lawak) sebelum hubungan itu terputus di tengah jalan.

Pelakon yang manis menggayakan tudung itu juga pernah digosipkan mempunyai hubungan istimewa dengan pereka fesyen terkenal iaitu Ezuwan Ismail selepas sering kelihatan bersama.
Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Gosip Terkini - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger