Latest Post :
Home » , , » Gambar Majlis Perkahwinan Salih Yaacob Dengan Isteri Ke 4

Gambar Majlis Perkahwinan Salih Yaacob Dengan Isteri Ke 4

{[['']]}
http://www.gosipsensasi.co.cc


Respek habis le kat Bro Salih Yaacob diatas perkahwinan kali keempatnya untuk mencukupkan kuota dengan persetujuan dan perkenan ketiga-tiga isterinya.Tahniah juga kepada Bro Salih Yaacob kerana mampu berlaku adil keatas semua isteri-isterinya.Dengan rezekinya yang semakin melimpah ruah tidak salah rasanya Bro Salih mencukupkan kuotanya.Saya ucapkan selamat pengantin baru dan semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.                                                 KULAIJAYA: “Debaran yang saya rasakan ketika akad lafaz nikah kali ini amat luar biasa. Tapi, Alhamdulillah semua berjalan lancar dan saya bersedia menunaikan tanggungjawab sebagai suami Emi,” kata pelakon dan penyampai radio, Salih Yaacob, semalam.
Salih diijabkabulkan dengan Samihah Sheikh Ali, 25, atau mesra dengan panggilan Emi di Masjid Jamek Bandar Kulaijaya, di sini, pada kira-kira jam 3.40 petang semalam, sekali gus melengkapkan kuota empat isteri yang dibenarkan ajaran Islam.
“Saya akan berkongsi kegembiraan dengan berbulan madu di China tidak lama lagi dan lebih menarik, keempat-empat isteri dan semua anak akan menyertai rombongan, namun saya belum menetapkan tarikhnya,” kata Salih.

Menurutnya, walaupun pernah bernikah tiga kali, debaran dirasainya kali ini berbeza hingga dia melafazkan ikrar nikah dua kali.


Malah, telatah penyampai radio Sinar FM itu yang seolah-olah bergurau, membuatkan kira-kira 100 saudara-mara ketawa seketika sebelum lafaz kedua disahkan jurunikah, Mohd Fahmi Samad.
Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Gosip Terkini - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger