Latest Post :
Home » , , , » Maya Karin 'Dating' Dengan Remy Ishak Di The Curve

Maya Karin 'Dating' Dengan Remy Ishak Di The Curve

{[['']]}

   
Bukan pertama kali Maya Karin dan Remy Ishak dikaitkan bersama. Kini selepas masing-masing kembali solo, nampaknya hubungan mereka kembali menjadi perhatian peminat.

Gandingan menjadi mereka dalam filem Cun pernah menimbulkan spekulasi yang Remy pernah menyimpan perasaan cinta terhadap Maya Karin — dan dinafikan.

Walaubagaimana pun peminat hiburan di Forum Cari hari ini mendedahkan yang ada beberapa orang terserempak dengan pasangan ini sedang keluar bersama di pusat membeli belah The Curve.

Sekitar 10.00 malam tadi, beberapa status timbul di Twitter mengatakan mereka nampak Maya Karin & Remy Ishak sedang menikmati makan malam bersama di sebuah restoran.

“Remy Ishak sedang asyik dating dengan Maya Karin di Sakae Sushi, The Curve,” - lebih kurang begitulah ayatnya yang ditulis oleh seorang pengguna Twitter sekitar 9.00 malam tadi.

Kami sangat pasti jika diajukan soalan tentang hubungan ini kepada mereka, jawapan berjumpa sebagai kawan biasa. Tidak mengapa, masing masing solo.

Dalam perkembangan berkaitan, Maya Karin bakal bertolak ke Nepal hari ini untuk menjayakan misi beliau memanjat gunung disana seperti yang dilaporkan media sebelum ini. Semoga berjaya & selamat pergi juga pulang buat Maya Karin.
Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Gosip Terkini - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger