Latest Post :
Home » , , » Gambar Terlampau Penyanyi Dangdut Citra Yunita

Gambar Terlampau Penyanyi Dangdut Citra Yunita

{[['']]}
Citra Yunita


Penyanyi dangdut Citra Yunita yang pernah terlibat dalam kes dadah kini berdepan masalah lagi apabila gambar-gambar separuh bogelnya telah tersebar di internet.


Gambar-gambar yang tersebar itu menampilkan aksi penyanyi dangdut yang berasal dari Surabaya itu mengenakan baju yang sama warna dengan kulitnya dan mendedahkan sebahagian payudaranya.


Citra sebelum ini juga pernah ditangkap oleh pihak polis kerana terlibat dengan kes dadah di sebuah rumah di kawasan Mangga Besar, Taman Sari, Jakarta Barat,pada hari Sabtu 14 Januari 2012 yang lalu. Pihak Polis kini masih menahan dan sedang menjalankan siasatan di Polsek Sawah Besar. Jika didapati bersalah beliau bakal berhadapan dengan hukuman 4 tahun penjara.
Pihak polis terus meneruskan siasatan penangkapan pelantun lagu 'Jangan Main Belakang' dan 'Penari Malam' itu kerana beliau disyakki mempunyai kaitan dengan penangkapan BH yang ditangkap di sebuah lokasi lain kerana kesalahan memiliki 1,800 butir pil ekstasi.


Citra telah ditangkap bersama dengan salah seorang teman lelakinya yang bernama Foe Susanto. Semasa sebuah bilik yang diduduki oleh Citra dan temannya digeledah,pihak polis telah menjumpai bukti-bukti iaitu alat penghisap syabu, pemetik api, alat pembakar yang mengandungi dadah jenis syabu dan sisa-sisa syabu.


Sebelum ini juga Citra juga kerap menampilkan pose-pose seksi di depan kamera. Namun gambar-gambarnya kali ini benar-benar mempamerkan sebahagian tubuhnya yang terlalu peribadi.
Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Gosip Terkini - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger